dum
24
duminică, 24 octombrie 2021 | 19:00
vin
29
vineri, 29 octombrie 2021 | 20:00
sâm
30
sâmbătă, 30 octombrie 2021 | 16:00

Aeroport

Aeroport
De după Stefan Caraman
Muzica: Adam S.Q. David
Regia: Cristian Bajora
1h30
Cu: Alex Vlad, Ioana Nichita

Bazat pe un text de Ștefan Caraman, „Aeroport” îmbină comedia, drama și romantismul fără perdea pentru a dezvălui fantezia autorului despre o iubire de o oră, care dispare la fel de repede precum s-a aprins.

Intr-un loc în care oamenii doar vin sau pleacă, doi necunoscuți din lumi total diferite se intersectează și trăiesc probabil cea mai scurtă poveste de iubire din istoria umanității. Un EL, scriitor experimentat care nu mai face niciun efort să-și vândă propria istorie, un bărbat dorit și pierdut printre mai multe relații efemere în care nu-și găsește locul și o EA, o business woman cu toate calitățile unei femei tinere și de succes, captivă într-o relație nocivă care o plasează mereu pe locul 2. Doi oameni imperfecți ce trăiesc o iubire de tranzit fără perspective de viitor, care nu face decât să le ofere amăgirea unui ”ce-ar fi putut să fie dacă… ” și îi trimite pe fiecare înapoi în brațele calde ale trecutului de unde începe o nouă călătorie, încărcată de speranță.

Spectacolul este disponibil si pe pagina noastră de Patreon (http://patreon.com/inculise) și poate fi vizionat de toți susținătorii noștri, începând de la nivelul Prietenași în sus. Biletul de pe platforma online vă oferă acces la alte două producții din repertoriul teatrului (Clinica Sinucigașilor, Anti Love Story) și ne ajută pe noi să rezistăm în această perioadă, să plătim chiria spațiului în care ne aflăm acum.

Actori

Galerie Foto