mie
22
miercuri, 22 mai 2024 | 20:00
joi
23
joi, 23 mai 2024 | 20:00
vin
24
vineri, 24 mai 2024 | 20:00

Aeroport

Aeroport
De după Stefan Caraman
Muzica: Adam S.Q. David
Regia: Cristian Bajora
1h30
Cu: Alex Vlad, Ioana Nichita

Bazat pe un text de Ștefan Caraman, „Aeroport” îmbină comedia, drama și romantismul fără perdea pentru a dezvălui fantezia autorului despre o iubire pasageră.

Intr-un loc în care oamenii doar vin sau pleacă, doi necunoscuți din lumi total diferite se intersectează și trăiesc probabil cea mai intensă poveste de iubire din istoria umanității. Un EL, scriitor experimentat care nu mai face niciun efort să-și vândă propria istorie, un bărbat dorit și pierdut printre mai multe relații efemere în care nu-și găsește locul și o EA, o business woman cu toate calitățile unei femei tinere și de succes, captivă într-o relație nocivă care o plasează mereu pe locul 2. Doi oameni imperfecți ce trăiesc o iubire de tranzit fără perspective, care nu face decât să le ofere amăgirea unui ”ce-ar fi putut să fie dacă… ” și îi trimite pe fiecare în brațele unei noi călătorii, încărcată de speranță.

Spectacolul este disponibil si pe pagina noastră de Patreon (http://patreon.com/inculise) și poate fi vizionat de toți susținătorii noștri, începând de la nivelul Prietenași în sus. Biletul de pe platforma online vă oferă acces la alte două producții din repertoriul teatrului (Clinica Sinucigașilor, Anti Love Story) și ne ajută pe noi să rezistăm în această perioadă, să plătim chiria spațiului în care ne aflăm acum.

Fotografii realizate de Adrian Luican (@adrianvisualpoetry)

”Nu mi-a fost greu să aleg un spectacol; știam că vreau să merg la teatrul sufletului meu, În Culise, și că dacă aleg o piesă scrisă de Ștefan nu voi fi dezamăgită. Iar cireașa de pe tort într-un astfel de context nu o poate reprezenta decât un actor despre care știi deja că are acel ceva, cum știu eu că un spectacol care îl are în distribuție pe Alex Vlad nu poate fi altfel decât… Firesc și natural.” (Diana Simulescu, Jurnalul de Sâmbătă)

”Cei 2 actori, Alex Vlad si Ioana Nichita, au parut a fi alegerile perfecte: el un scriitor dificil de inteles, care trece de la o stare la alta foarte rapid, care nu stie ce vrea, care oscileaza tot timpul intre a o agata pe tipa cunoscuta in aeroport si a scrie ceva, orice, in laptopul sau; ea este o tipa realizata profesional, foarte buna pe meseria ei, foarte desteapta, dar care se dovedeste a fi de-a dreptul proasta in ceea ce priveste viata personala.

Trebuie sa admit, insa, ca spectacolul Aeroport m-a facut sa-mi fie dor de … aeroport, de mersul cu avionul de fapt.” (Emil Călinescu, lateatru.eu)

Actori

Galerie Foto