dum
09
duminică, 09 august 2020 | 19:00
sâm
19

Break Down

Break Down
De Ludmila Razumovskaia
Regia: Alex Vlad
1h50
Cu: Marina Flueraşu/Grațiela Popa, Andrei Bibire, Adrian Dima, Andrei Şchiopu, Miruna Andreea Icleanu, Alex Vlad (voce)

Spectacolul “Break Down” regizat de Alex Vlad este un thriller psihologic, plin de suspans în care situațiile-limită se îmbină cu emoția, umorul negru şi jocuri ale minții. 5 oameni într-o încăpere, o singură alegere: cât de departe eşti dispus să mergi pentru a obține ceea ce vrei.

Şocant, brutal, imprevizibil, realizat după renumitul text dramatic “Şantaj” semnat de Ludmila Razumovskaia, spectacolul surprinde un adevăr tulburător: în fiecare dintre noi există un monstru.

O vizită neanunțată, ce pare a fi ocazia perfectă pentru o petrecere, aşează 5 oameni în aceeaşi încăpere unde atmosfera plină de bună dispoziție se transformă în mod neaşteptat într-o luptă pentru supraviețuire, un real-life nightmare care sigur iți va da fiori pe şira spinării.

Piesa autoarei Ludmila Razumovskaia a fost montată de nenumărate ori începând cu anul 1981, atât cu titlul original (“Dragă Elena Sergheevna”) cât şi cu subtitlul oferit de autoare (“Şantaj”). Prima punere în scenă a avut loc în Estonia, apoi în 1982 la Sankt Petersburg, înainte ca piesa să fie interzisă complet până la începutul anilor 90 când a reintrat în repertoriul teatrelor, tot atunci fiind montată pentru prima oară şi în Romania.

Galerie Foto