vin
08
vineri, 08 decembrie 2023 | 19:00
sâm
09
sâmbătă, 09 decembrie 2023 | 18:00
sâm
09
sâmbătă, 09 decembrie 2023 | 21:30

A Chorus Line (Casting pe Broadway)

A Chorus Line (Casting pe Broadway)
Coregrafie: Valentina Boldurescu
Îndrumare muzicală: Anca Miroslav
Muzica: Adaptare muzicală Adam S. Q. David
Regia: Cristian Bajora
1h40'
Cu: Bogdan Iacob, Andreea Maletici, Filip Popa, Otilia Panainte, Iulia Rusu, Alexandra Corlan, Alexandru Cruceru, Cristiana Ioniță, Alexandra Stroe, Maria Grosu, Vlad Pelin, Andreea Balica, Mihnea Crăciunescu și Valentina Boldurescu

Un musical legendar se joacă acum pe scena Teatrului În Culise.

Pe scenă, dansatorii se mișcă împreună ca și când ar fi un singur corp. Dar fiecare om din spectacol are o poveste unică despre deznădejde și speranță, spusă pe ritmurile vesele ale unuia dintre cele mai iubite spectacole muzicale de pe Broadway.

Bazat pe viețile și experiențele reale a sute de dansatori care participă la castinguri și audiții cu speranța că vor prinde un loc pe scenă, spectacolul dezvăluie încercările prin care trec actorii și dansatorii pentru a se face văzuți, auziți și respectați. Cei 13 dansatori cu background-uri foarte diferite se luptă în mișcări de dans pe scena unui teatru din New York cu speranța că îl vor impresiona pe regizor și vor obține rolul din spectacol. Competiția fiind strânsă, tensiunea dintre participanți crește treptat și dezvăluie poveștile intime ale celor care și-au ales să fie artiști dansatori.

Cu o puternică tematică socială, musicalul Casting pe Broadway este un spectacol care celebrează diversitatea de rase și gen, o comedie dramatică muzicală în cadrul căreia femeile, afro-americanii, latinii, membrii ai comunității LGBTQ și alte persoane marginalizate povestesc cum s-au luptat pentru egalitate. Musicalul expune poveștile a 13 dansatori din medii foarte diferite, cu educații foarte diferite, care concurează pentru a obține un loc într-un musical pe Broadway.

Versiunea originală, realizată și regizată de Michael Bennett în New York-ul anilor 1975, a câștigat zece premii Tony, un Pulitzer pentru textul dramatic și nenumărate premii internaționale, rămânând în istorie ca unul dintre cele mai de succes musicaluri ale tuturor timpurilor.

Galerie Foto