dum
09
duminică, 09 august 2020 | 19:00
sâm
19

Clinica Sinucigașilor – Online

Clinica Sinucigașilor – Online
De Gabriela Mihalache
Regia: Cristian Bajora
1h50
Cu: Dorin Enache, Grațiela Popa, Ionuț Iftimiciuc, Alex Vlad, Patricia Ionescu / Ivanna Ravac, Adrian Pantelimon, Dana Roman, Bogdan Stroe

În această perioadă când stăm acasă, cu toții avem nevoie de o comedie savuroasă ca să ne deconectăm de la criza de afară măcar pentru câteva ore. Este dovedit științific că râsul eliberează endorfine la nivelul creierului, ce potențează starea de bine.

***Noi venim cu vești bune: câteva dintre spectacolele noastre pot fi vizionate online în sistem pay per view.***

Primul spectacol disponibil este bestseller-ul Clinica Sinucigașilor: https://gum.co/EcyNJ 🎉🎉🎉

Cum funcționează? Puteți cumpăra accesul la spectacol cu orice sumă doriți, începând de la 5$. Totuși, vă rugăm să nu faceți o plată mai mare de 1M $ pentru a nu bloca procesatorul de plăți. Odată achiziționat, aveți 30 de zile la dispoziție să vizionați spectacolul și 72h din momentul în care ați dat Play. 😊

Ultimele 10 reprezentații au avut biletele epuizate și poate nu ați apucat să îl vedeți live. Acum aveți ocazia să-l vizionați din confortul casei și să-i puneți pauză când mergeți la baie, ca să nu pierdeți nicio glumă.

Astăzi avem nevoie de voi, publicul nostru, să veniți alături de noi și să susțineți existența Teatrului În Culise pe mai departe, așa că hai să râdem împreună, chiar și asa online și de la distanță.

Vă mulțumim sincer și cu toată ❤! 🙏🙏🙏
#teatrulvafibine 🎭

*****************************************************************************
Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie?

Clinica Sinucigaşilor este locul care îți garantează că vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existențiale prin plecarea spre o lume mai bună. În sala de aşteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire şi absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi apreciat. Astfel se naşte această comedie senzațională a actualității, un teatru al speranței care scoate în evidență faptul că oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viața cuiva, aceasta merită trăită până la capăt!

În ciuda titlului dur, Clinica Sinucigaşilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi speranțe, gânduri pozitive şi bună dispoziție. Până la urmă… nu e dracul chiar atât de negru!

Actori

Galerie Foto