dum
23
duminică, 23 iunie 2024 | 20:00
vin
05
vineri, 05 iulie 2024 | 20:00
vin
12
vineri, 12 iulie 2024 | 20:00

Clinica Sinucigașilor

Clinica Sinucigașilor
De Gabriela Mihalache
Regia: Cristian Bajora
1h50
Cu: Dorin Enache, Grațiela Popa, Ionuț Iftimiciuc, Alex Vlad, Patricia Ionescu, Adrian Pantelimon, Dana Roman / Tina Țifescu, Bogdan Stroe

MOTTO: Nu poți muri decât atunci când ai trăit cu adevărat – aşa că trăieşte-ți clipa!

Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie?

Clinica Sinucigaşilor este locul care îți garantează că vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existențiale prin plecarea spre o lume mai bună. În sala de aşteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire şi absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi apreciat. Astfel se naşte această comedie senzațională a actualității, un teatru al speranței care scoate în evidență faptul că oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viața cuiva, aceasta merită trăită până la capăt!

În ciuda titlului dur, Clinica Sinucigaşilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi speranțe, gânduri pozitive şi bună dispoziție. Până la urmă… nu e dracul chiar atât de negru!

CINE NE RECOMANDĂ:

„Clinica Sinucigaşilor, în regia lui Cristian Bajora şi urmând un text scris de Gabriela Mihalache este… Altfel. Cu totul şi cu totul altfel. Oamenii în jurul meu râdeau la replicile amuzante, credeți-mă că erau amuzante, dar pe mine m-a mişcat tragedia din spatele cuvintelor. (…) M-am dus pregătită să râd, şi am plecat plină de gânduri şi idei care şi-au făcut cu greu loc pe foaie. În aparență simplu, subiectul m-a destabilizat un pic şi m-a dat peste cap, dar pentru mine ăsta e un semn de câtă profunzime aduce arta în viața noastră şi câte gânduri şi emoții naşte în noi, fără ca măcar să ne dăm seama.

Şi dacă nu pentru asta o savurăm, atunci de ce o mai căutăm?”

Andreea Mihai – Breathe Me 

Actori

Galerie Foto