mie
22
miercuri, 22 mai 2024 | 20:00
joi
23
joi, 23 mai 2024 | 20:00
vin
24
vineri, 24 mai 2024 | 20:00

Despre noi

CUM NE POȚI SUSȚINE?

În aceste vremuri când cele mai multe inițiative culturale își închid ușile, noi încercăm cu toate puterile să le ținem deschise.

Teatrul În Culise e un teatru independent reprezentat de o asociație culturală, care nu beneficiază de nicio subvenție din partea statului, funcționând strict din vânzarea de bilete. Iar ultimii trei ani au fost crunți pentru activitatea noastră.

Pentru a exista în continuare, sprijinul tău este esențial pentru noi, așa că iată cum ne poți susține fără să te coste nimic:

FORMULARUL 230 (persoane fizice)

Dacă ai înregistrat venituri în 2021 (din salarii, dividende, pensii etc.), redirecționează 3,5 % din impozitul pe venit, pe care l-ai plătit deja către stat, către asociația noastră culturală. Este singura noastră sursă de finanțare externă!

Pentru a spune în continuare povești, avem nevoie și de ajutorul tău: ne poți susține fără să te coste nimic, completând ACUM formularul de aici: Formular_230_Sustine_Teatrul_In_Culise_2024

 Ni-l poți trimite completat pe adresa teatru@inculise.ro sau îl poți trimite completat la sediul teatrului, iar noi ne vom ocupa de restul formalităților.

Sprijinul tău este esențial pentru noi! Mulțumim!

SPONSORIZAREA CARE NU COSTĂ NIMIC (persoane juridice)

Dacă ai o firmă plătitoare de impozit pe profit (sau pe venit, în cazul microîntreprinderilor) și vrei să ne susții, atunci direcționează 20% către proiectele Teatrului În Culise. Contribuția ta ne ajută să rămânem activi și să realizăm în continuare spectacole și nu te costă absolut nimic.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Contractul este disponibil mai jos. Pentru detalii, dă-ne un semn la 0727 033 004 sau teatru@inculise.ro

CONTRACT_DE_SPONSORIZARE_TEATRUL IN CULISE_ASOCIATIA BROADWAY THEATRE_2021

Dacă nu ai o companie, dar vrei totuși să ne susții, iată cum o poți face:

?Printr-o donație în cadrul campaniei de strângere de fonduri demarată de directorul teatrului, Cristian Bajora, pentru a salva teatrul de unde puteți afla întreaga poveste AICI – SALVEAZA TEATRUL IN CULISE / GOFUNDME.COM

? Printr-o donație unică sau lunară în contul asociației.

ASOCIAȚIA CULTURALĂ BROADWAY THEATRE
CIF 36884307
IBAN RO40INGB0000999906567964

? Fii #patronul nostru! Fă-ți un abonament lunar pe Patreon: ai super beneficii și te bucuri de conținut exclusiv online: spectacole, podcast-uri și alte surprize video. Click aici: patreon.com/inculise.

? Vino să vezi spectacolele noastre offline. Găsești programul și biletele AICI. 

Îți mulțumim pentru implicare!

DE CE SĂ INTRI ÎN CULISE?

Din 2011 punem în scenă  genul acela de spectacole la care chiar râzi cu poftă, în care crezi și te regăsești, care te distrează și rămân cu tine și după ce ieși din sală. Așa că în fiecare zi de weekend la noi poți să te bucuri de toate genurile de spectacol, bazate pe subiecte care chiar te interesează: comedii bazate pe absurdul din viețile noastre, spectacole de dragoste & romance, dar fără a fi siropoase, comedii tragice în care facem haz de necazurile vieții, drame care pun punctul pe ”i” și te fac să pleci acasă gândindu-te intens la subiectele propuse, spectacole senzuale pentru cei fără inhibiții în care abordăm subiecte încă tabu, thrillere psihologice în care ne jucăm puțin cu mintea umană, musical-uri autohtone savuroase și show-uri de stand up comedy sau improvizație pentru cei care vor să încerce și un tip de umor mai relaxat. Suntem un fel de Off-off-Broadway de București.

Suntem o instituție artistică alternativă, situați între ”underground” și ”comercial”, orientați către public. Avem în spate o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori şi oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție şi bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-şi doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu şi adevărat şi că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău. În Culise există în primul rând prin spectacolele sale, iar acest lucru este posibil datorită entuziasmului acestei echipe.

UNDE NE GĂSEŞTI?

Ne găsești la pe Alecu Russo nr. 12.

Suntem chiar în centrul orașului, foarte aproape de Piața Romană, într-o casă din perioada interbelică.

Sala are o capacitate de 70 de locuri și un design fresh și colorat. O poți închiria pentru evenimente private – conferințe, lansări de carte, filmări sau spectacole.

UN TEATRU AL OAMENILOR

”Dacă te-ai săturat de poveşti spuse doar ca să fie spuse, dacă te-ai plictisit de aceleaşi show-uri pline de previzibil şi convențional, dacă vrei să vezi spectacole de teatru la care chiar să râzi cu poftă, în care să crezi, care să te distreze, care să rămână cu tine după ce ieşi din sală, trebuie să intri şi tu… În Culise.”

Teatrul În Culise este povestea unui vis. Un vis pe care regizorul Cristian Bajora l-a transformat în realitate în 2011 şi pe care îl conduce şi astăzi cu aceeaşi dăruire, încredere şi pasiune de la început.

Atmosfera teatrului a fost şi este cea pe care şi-a dorit-o dintotdeauna pentru spectatori. Una intimă, actuală, caldă, magică, confortabilă și despre oameni: toate lucrurile acelea care fac o experiență la teatru minunată!

Aşadar, când vii În Culise e ca și când ți-ai invita cei mai buni prieteni la tine în sufragerie și pentru voi ar juca actorii scene din viețile acestea ale noastre care pot fi atât de amuzante uneori… asta dacă ai avea o sufragerie de 150 mp cu scenă și bar, chiar în centrul Bucureștiului, pe Alecu Russo 12.

PROGRAM

Mai
22
20:00

Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)

Strada Alecu Russo nr 12
1h15
InCulise
Mai
23
20:00

Aeroport

Strada Alecu Russo nr 12
1h30
InCulise
Mai
24
20:00

Monoloagele Vaginului

Strada Alecu Russo nr 12
1h15
InCulise
Mai
26
20:00

Fază Lungă

Strada Alecu Russo nr 12
1h35
InCulise

SPECTACOLE

Anti Love Story

De Ştefan Caraman
1h40

S-au scris și se tot pot scrie povești de dragoste: sute, mii, miliarde. Anti Love Story este o comedie romantică modernă care nu urmează rețeta siropului din filmele de gen și expune într-un limbaj sincer și direct 12 perspective diferite asupra iubirii și a modului în care o trăiesc...

Clinica Sinucigașilor

De Gabriela Mihalache
1h50

Un spectacol care doreşte să-ți reamintească ideea că speranța nu moare niciodată. O comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri.. chiar de pe marginea prăpastiei.