dum
24
duminică, 24 octombrie 2021 | 19:00
vin
29
vineri, 29 octombrie 2021 | 20:00
sâm
30
sâmbătă, 30 octombrie 2021 | 16:00

Despre noi

POVESTEA... PE SCURT

”Dacă te-ai săturat de poveşti spuse doar ca să fie spuse, dacă te-ai plictisit de aceleaşi show-uri pline de previzibil şi convențional, dacă vrei să vezi spectacole de teatru la care chiar să râzi cu poftă, în care să crezi, care să te distreze, care să rămână cu tine după ce ieşi din sală, trebuie să intri şi tu… În Culise.”

 

 

Salut. Noi suntem Teatrul În Culise: o platforma de entertainment fondată în 2011, cu zeci de oameni în echipă (actori, regizori, tehnicieni, muzicanți, secretari și piari), toți inconștienți, curajoși, optimiști (de obicei!) și comici. Ne ocupăm cu spectacole și alte preocupări amuzante, pentru cine râde la urmă, să râdă mai bine.

Povestea, pe scurt: de-a lungul timpului ne-am tot mutat din loc în loc cu spectacolele în spate și am jucat prin tot bucureștiul. Deși pare distractiv să te muți de colo-colo, când ai de cărat decoruri, recuzită, tehnic și altele necesare, greutatea începe să se simtă pe umerii care cară. Așa că la început de 2020 am găsit LOCUL unde să ne facem cuib cu scenă, cu scaune, cu bar și tot ce-i trebuie unui spațiu independent.

Dar… odată cu luna pandemia și tot ce a urmat după, am ajuns să avem o mulțime de probleme care ne împiedică să continuăm.

Și-acum ce să facem? Să ne oprim?
După atâtea râsete și momente frumoase trăite în sala de spectacol am fi niște fraieri să renunțăm. Așa că NU, luptăm, luptăm și sperăm să câștigăm împreună. Dar avem nevoie de ajutor.

Vom continua să creăm și să vă oferim ceea ce știm să facem: spectacole online și offline, sketch-uri comice, filme, fotografii și materiale exclusive care să vă aducă bucurie.

Așa cum noi aducem bucurie, știm că și voi puteți să aduceți bucurie. Bucuria de a merge mai departe împreună.

Fiți alături de noi în momentele acestea dificile, și ajutați-ne să ținem locul acesta în viață.

Pentru noi si oamenii cu care lucram este esential sa pastram noul spatiu si sa continuam sa existam, si nu putem sa facem asta decat alaturi de cei care ne sustin.

CUM NE POȚI SUSȚINE?

🔸 Vino să vezi spectacolele noastre offline. Găsești programul și biletele aici.

🔸 Fii #patronul nostru! Fă-ți un abonament lunar pe Patreon: ai super beneficii și te bucuri de conținut exclusiv online: spectacole, podcast-uri și alte surprize video. Click aici: patreon.com/inculise.

🔸 Sponsorizarea care nu te costă nimic. Oricine detine o societate comerciala poate redirectiona, din banii pe care oricum ii plateste la stat, 20% din impozitul pe profit (sau cel pe venit in cazul microintreprinderilor) catre Teatrul In Culise. Procedura este foarte simpla – un contract de sponsorizare, o factura emisa de asociatia noastra si o declaratie depusa de contabil ulterior. Detalii la 0727 033 004 sau la teatru@inculise.ro.

🔸 Donații direct în contul asociației.

ASOCIAȚIA CULTURALĂ BROADWAY THEATRE
CIF 36884307
IBAN RO40INGB0000999906567964

DE CE SĂ INTRI ÎN CULISE?

Din 2011 punem în scenă  genul acela de spectacole la care chiar râzi cu poftă, în care crezi și te regăsești, care te distrează și rămân cu tine și după ce ieși din sală. Așa că în fiecare seară – de luni până duminică – la noi poți să te bucuri de toate genurile de spectacol, bazate pe subiecte care chiar te interesează: comedii bazate pe absurdul din viețile noastre, spectacole de dragoste & romance, dar fără a fi siropoase, comedii tragice în care facem haz de necazurile vieții, drame care pun punctul pe ”i” și te fac să pleci acasă gândindu-te intens la subiectele propuse, spectacole senzuale pentru cei fără inhibiții în care abordăm subiecte încă tabu, thrillere psihologice în care ne jucăm puțin cu mintea umană, musical-uri autohtone savuroase și show-uri de stand up comedy sau improvizație pentru cei care vor să încerce și un tip de umor mai relaxat. Suntem un fel de Off-off-Broadway de București.

Suntem o instituție artistică alternativă, situați între ”underground” și ”comercial”, orientați către public. Avem în spate o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori şi oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție şi bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-şi doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu şi adevărat şi că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău. În Culise există în primul rând prin spectacolele sale, iar acest lucru este posibil datorită entuziasmului acestei echipe.

UNDE NE GĂSEŞTI?

Ne găsești la noi acasă, pe Alecu Russo nr. 12.

Suntem chiar în centrul orașului, foarte aproape de Piața Romană, într-o casă din perioada interbelică. Sala are o capacitate de 70 de locuri și un design fresh și colorat. Pe durata spectacolelor, vă puteți bucura de un spațiu călduros și intim și o atmosferă primitoare.

UN TEATRU AL OAMENILOR

Teatrul În Culise este povestea unui vis. Un vis pe care regizorul Cristian Bajora l-a transformat în realitate în 2011 şi pe care îl conduce şi astăzi cu aceeaşi dăruire, încredere şi pasiune de la început.

Atmosfera teatrului a fost şi este cea pe care şi-a dorit-o dintotdeauna pentru spectatori. Una intimă, actuală, caldă, magică, confortabilă și despre oameni: toate lucrurile acelea care fac o experiență la teatru minunată!

Aşadar, când vii În Culise e ca și când ți-ai invita cei mai buni prieteni la tine în sufragerie și pentru voi ar juca actorii scene din viețile acestea ale noastre care pot fi atât de amuzante uneori… asta dacă ai avea o sufragerie de 150 mp cu scenă și bar, chiar în centrul Bucureștiului, pe Alecu Russo 12.

PROGRAM

Octombrie
24
19:00

Strip Poker

Strada Alecu Russo nr 12
1h20
InCulise
Octombrie
29
20:00

Înger căzut la pat

Strada Alecu Russo nr 12
1h45
InCulise
Octombrie
30
16:00

Aeroport

Strada Alecu Russo nr 12
1h30
InCulise
Octombrie
30
20:00

Scapă-mă de nevastă-mea!

Strada Alecu Russo nr 12
1h20
InCulise

SPECTACOLE

Anti Love Story

De Ştefan Caraman
1h40

S-au scris și se tot pot scrie povești de dragoste: sute, mii, miliarde. Anti Love Story este o comedie romantică modernă care nu urmează rețeta siropului din filmele de gen și expune într-un limbaj sincer și direct 12 perspective diferite asupra iubirii și a modului în care o trăiesc...

Clinica Sinucigașilor

De Gabriela Mihalache
1h50

Un spectacol care doreşte să-ți reamintească ideea că speranța nu moare niciodată. O comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri.. chiar de pe marginea prăpastiei.