mie
22
miercuri, 22 mai 2024 | 20:00
joi
23
joi, 23 mai 2024 | 20:00
vin
24
vineri, 24 mai 2024 | 20:00

Inferno

Inferno
De după „Cu ușile închise” de Jean-Paul Sartre
Coregrafie: Valentina Boldurescu
1h30'
Cu: Ioana Nichita, Tamara Roman, Claudia Moroșanu, Ionuț Iftimiciuc

”Toate problemele umanității provin din incapacitatea unui om de a sta singur intr-o cameră fără să vorbească.” (Blaise Pascal)

 

La finalul vieții, trei suflete rătăcite se întâlnesc în infern. Deși la o simplă privire par niște oameni obișnuiți, timpul petrecut împreună în captivitate îi determină să își dezvăluie cele mai ascunse și întunecate secrete. Atunci se dezlănțuie și conflictul – cei trei încep să se judece între ei și să-și reproșeze greșelile din timpul vieții.

 

Eroi sau martiri, victime sau asupritori, indiferent de tabăra în care se află atunci când trăiesc, oamenii nu sunt fără de păcat. Suntem exact ceea ce încercăm să fim, o sumă a deciziilor pe care le luăm în timpul vieții. Iar finalul vine prea devreme sau prea târziu, numai pentru a trage o linie pentru a face adunarea. Tu la finalul vieții crezi că ieși pe plus sau pe minus?

 

Bazat pe ideea centrală a existențialismului lui Sartre, spectacolul Inferno îți oferă o viziune diferită asupra vieții de după moarte: neputința de a scăpa de judecata celorlalți pare a fi în viziunea filosofului cea mai îngrozitoare tortură.

Galerie Foto