vin
26
vineri, 26 aprilie 2024 | 19:00
dum
28
duminică, 28 aprilie 2024 | 19:00
vin
10
vineri, 10 mai 2024 | 20:00

Monoloagele Vaginului

Monoloagele Vaginului
De Eve Ensler
Regia: Ionuț Iftimiciuc
1h15
Cu: Cristina Munteanu, Ioana Nichita, Grațiela Popa, Ionuț Iftimiciuc

O demonstrație de curaj și forță care celebrează sexualitatea feminină.
Adaptat după multi-premiatul one woman show scris și interpretat de Eve Ensler, Monoloagele Vaginului este un spectacol actual, al prezentului, care îți deschide ochii asupra unui subiect încă tabu și vorbește exact despre zona aceea interzisă, locul despre care n-ai voie să spui nimic și pe care trebuie să îl ferești. Vaginul. Șocant, dar totuși delicat și duios.

Mai mult decât un spectacol, acest talk show teatral pune la dispoziția femeilor o platformă în care să vorbească și să povestească despre adevărurile și dedesubturile intimității unei generații de femei care n-a avut voie să se exprime liber. Cel mai intim subiect din viața unei femei este astfel dezvăluit pe scenă prin acest performance, fără stres și fără rușine, prin povești personale în care te vei regăsi indiferent dacă ești bărbat sau femeie. Discursul franc și sincer te va plimba printr-un rollercoaster emoțional, oferindu-ți motive să râzi, să plângi, să speri, să suferi și să înțelegi fiecare stare a femeilor pe care le vei regăsi în spectacol.
”Vagina, motherf*ckers!” sau mai simplu, tot ce ar trebui să știi despre vagin.

Ce spun alții:
„Fascinant, amuzant și aproape insuportabil de emoționant… atât o operă de artă, cât și o piesă incisivă de istorie culturală, un poem și o polemică, un spectacol și un balsam și o binecuvântare. ” (Variety)
„Această piesă a schimbat lumea. Când am văzut-o, mi-a schimbat sufletul. Când am jucat în spectacol, mi-a schimbat viața. Rămân datoare pentru totdeauna lui Eve Ensler pentru moștenirea transformatoare pe care o lasă prin acest text. ”(Kerry Washington)
„De multe ori dureroasă, de multe ori revoltătoare… Ensler are o înțelepciune pasională. ” (LA Times)
„Excepțională… o rapsodie convingătoare despre esența feminității. ” (Chicago Tribune)

Fotografii realizate de Adrian Luican și Mihai Bădoi

Actori

Galerie Foto