mie
22
miercuri, 22 ianuarie 2020 | 19:00
sâm
25
sâmbătă, 25 ianuarie 2020 | 19:00
sâm
25
sâmbătă, 25 ianuarie 2020 | 21:30

SPECTACOLE “ÎN CULISE"

Ultima zi din viața mea

De Ludmila Razumovskaia
1h50

5 oameni într-o încăpere, o singură alegere: cât de departe eşti dispus să mergi pentru a obține ceea ce vrei.

Clinica Sinucigașilor

De Gabriela Mihalache
1h50

Un spectacol care doreşte să-ți reamintească ideea că speranța nu moare niciodată. O comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri.. chiar de pe marginea prăpastiei.

Anti Love Story

De Ştefan Caraman
1h40

S-au scris și se tot pot scrie povești de dragoste: sute, mii, miliarde. Anti Love Story este o comedie romantică modernă care nu urmează rețeta siropului din filmele de gen și expune într-un limbaj sincer și direct 12 perspective diferite asupra iubirii și a modului în care o trăiesc...

Audiția

De Aleksandr Galin
1h50

Un spectacol de teatru contemporan clasic, o comedie dulce-amăruie despre comerțul cu femei și mirajul Vestului, într-o Rusie care de-abia se dezmeticește din somnul comunismului.

The Blue Room

De David Hare
1h45

Cel mai bun spectacol din 2019, o producție îndrăzneață aflată pe primul loc în topul acestei stagiuni – The Blue Room de David Hare.

Supermarket Musical

De Theo Herghelegiu
2h

Spectacolul urmează rețeta succesului din showbusiness-ul occidental: jingle-urile, tema și povestea sunt exact ca în musical-urile americane, însă adaptate pe realitățile românești, marcate de consumul post-comunist abuziv.

Monstrul de sub pat (spectacol invitat)

De William Brooks
1h20

Lucrurile nespuse la momentul potrivit pot naște adevărați monștri…

Camera 701/Trupa Lexem (spectacol invitat)

De Elise Wilk
1h40

Spectacolul  spune povestea a patru cupluri care își trăiesc iubirile și despărțirile într-o cameră de hotel, Camera 701.

Artă (spectacol invitat)

De Yasmina Reza
1h20

Trei oameni, trei povești și o prietenie.

#stormynight (spectacol invitat)

De Adaptare liberă
1h20

O tânără regizoare îşi propune să monteze un spectacol serios, dar actorii din distribuție sunt greu de stăpânit, iar alții lipsesc. Ce se poate întâmpla?!