vin
27
vineri, 27 mai 2022 | 20:00
sâm
28
sâmbătă, 28 mai 2022 | 20:00

Undeva la capătul lumii

Undeva la capătul lumii
De Igor Bauersima
Regia: Adam S. Q. David
Cu: Georgiana Ionescu, Alexandru Horghidan

”Undeva la capătul lumii” spune povestea a doi tineri care se cunosc pe internet și se aliază într-un război împotriva acestei lumi care pare să le fi răpit bucuria de a trăi. Cei doi pornesc într-o călătorie în care își lasă umbrele să iasă la lumină și ajung să-și dezvăluie unul celuilalt fragilitățile, contradicțiile interioare și fricile specifice vârstei adolescentine.

Tinerii visează la o lume mai bună, în care să simtă ceva ”real”, ”adevărat”, însă în momentul în care un astfel de eveniment se întâmplă, se grăbesc să îl filmeze. Își vor găsi salvarea, oare, de pe marginea prăpastiei?

Spectacolul este un manifest tragicomic plin de romantism, care ridică atenția asupra unei probleme reale din vremurile pe care le trăim. Tinerii din generația internet sunt înconjurați de fake. Știri false, oameni falși, idealuri false. Bombardați constant de informații, incapabili să recunoască emoții și mai singuri ca niciodată, adolescenții de astăzi trăiesc cu depresii și anxietăți greu de înțeles.

Inspirat dintr-un caz adevărat, spectacolul are la bază textul ”Norway.today” scris de Igor Bauersima, unul dintre cele mai jucate texte dramatice din Europa.
Iar la final, cu un mesaj pleci sigur acasă: viața prinde sens atunci când apare altcineva să-i dea formă.

Actori

Galerie Foto