dum
23
duminică, 23 iunie 2024 | 20:00
vin
05
vineri, 05 iulie 2024 | 20:00
vin
12
vineri, 12 iulie 2024 | 20:00

Ziua vecinilor

Ziua vecinilor
Regia: Adam S. Q. David
1h20
Cu: Bogdan Iacob, Cristiana Ioniță, Radu Catană, Claudia Ene / Francesca Fülöp, Grațiela Popa

O comedie senzațională, lipsită de inhibiții.

Într-o zi oarecare, un bărbat descoperă că inima sa, pur și simplu, nu mai bate. Neștiind ce se întâmplă, el cere ajutorul soției obsedate de spiritualitate, precum și celui mai bun prieten al său, un medic veterinar frustrat și plictisit de viață.

Comedia se dezlănțuie și lucrurile o iau cu adevărat razna, când în poveste apare un guru misterios, care-i face o propunere mai mult decât ciudată, pe care bărbatul este obligat să o îndeplinească. Asta dacă nu vrea să moară în trei zile…

Ziua vecinilor e o comedie de situație, un spectacol plin de umor, care te face să-ți spui în gând: „ce bine că nu mi s-a întâmplat mie!”

Statement regizor: Este un spectacol atât de amuzant, încât și eu și actorii ne-am distrat copios la fiecare repetiție. Premiza e atât de absurdă, în sensul comic, încât chiar și dacă ai fi în situația personajului principal, tot te-ar apuca râsul. Un fel de haz de necaz. Nu pot fi dezvăluite prea multe detalii despre spectacol, e exact genul pe care trebuie să-l vezi, nu să-l povestești.

Galerie Foto